Angelu susirinkimas
3 posters
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Angelu susirinkimas
as tai netikiu kad jie i viesbuty varys. as tai ju vietoj buciau savaitgaliui varius kaikur prie juros, issinuomoji viesbuti, juk tokia proga !!!!!!!!!!!! o ji sake i parka varys svest
kada sake kad i parka??Atene wrote:as tai netikiu kad jie i viesbuty varys. as tai ju vietoj buciau savaitgaliui varius kaikur prie juros, issinuomoji viesbuti, juk tokia proga !!!!!!!!!!!! o ji sake i parka varys svest
Velniukas- Posts : 107
Velniukas wrote:kada sake kad i parka??Atene wrote:as tai netikiu kad jie i viesbuty varys. as tai ju vietoj buciau savaitgaliui varius kaikur prie juros, issinuomoji viesbuti, juk tokia proga !!!!!!!!!!!! o ji sake i parka varys svest
yra minejus
nea, man sake per skype kad eis i restpraneli kazkokiAtene wrote:Velniukas wrote:kada sake kad i parka??Atene wrote:as tai netikiu kad jie i viesbuty varys. as tai ju vietoj buciau savaitgaliui varius kaikur prie juros, issinuomoji viesbuti, juk tokia proga !!!!!!!!!!!! o ji sake i parka varys svest
yra minejus
dabar galvoju ka cia parasyt man i ana foruma
ai rasysiu paprastai turb, gal biski veliauAtene wrote:surask kokius zodziu internete, arba paprastai parasyk
tipo kad viesai forume parasiau?!? nzn blemba, jauciu kad gali biski bet ar man ne dzin?! sakys kodel laukuose neparasei geriau!?! ai nzn...Atene wrote:kaip galvoji uzsisiks ar ne?
Velniukas wrote:tipo kad viesai forume parasiau?!? nzn blemba, jauciu kad gali biski bet ar man ne dzin?! sakys kodel laukuose neparasei geriau!?! ai nzn...Atene wrote:kaip galvoji uzsisiks ar ne?
laukuose nerasiau todel kad ten tu nesilankai
aga biski darbo atsirado, veliau uzsukAtene wrote:dingo velnyte
einu ir as
niu ka angeleliai?? velnias tai pietauja salotas su sumustinuku
esat varlos?
stirna nesirode visa diena siandien.
ji gi nedirba gal, isvare jau
kur varla visa diena buvai??Atene wrote:esat varlos?
Labas rytas ku gero? as tai vakar shopinge brightone buvau, tada dar prie juros pasedejom su drauge, sidro prigerem siand tai busiu namie, vyras iki 15h dirba, reik valgyt padaryt
Labas rytas
kaip strina pailsejai,gimtadieni atsventei. laukiam ispudziu ir foto
man vakar buvo labai nesekminga diena, buvau parduotuvej, matavausi batus ir pavoge mano tase aisku ten buvo korteles, nauajs telefonas, teises,namu raktai, visokiu smulkmenu, ir pati tase buvo nauja tai va. as net nepastebejau kaip pavoge , kai norejau susimoketi tada tik pamaciau. o tase buvo vezimeli. aisku pati kalta, kad issiziojus. uzblokavau kortele, bet eisiu siandien i banka, paziureti ar nebuvo nuimta pinigu, tikiuosi ne.
kaip strina pailsejai,gimtadieni atsventei. laukiam ispudziu ir foto
man vakar buvo labai nesekminga diena, buvau parduotuvej, matavausi batus ir pavoge mano tase aisku ten buvo korteles, nauajs telefonas, teises,namu raktai, visokiu smulkmenu, ir pati tase buvo nauja tai va. as net nepastebejau kaip pavoge , kai norejau susimoketi tada tik pamaciau. o tase buvo vezimeli. aisku pati kalta, kad issiziojus. uzblokavau kortele, bet eisiu siandien i banka, paziureti ar nebuvo nuimta pinigu, tikiuosi ne.
Labas rytas nu vargsiuke Atene, kaip nepasiseke!!!! as kazkaip galvojau kad cia netaip ziauriai vagia kazkaip maziau net saugau cia, bet ziuriu kad reiks pradet
Labuka braskes aciu uz sveikinimus atene,nu ir nenusisek gi taip as tai issiilsejus,issirelaxavus kai reikalas per savaitgali oras geras pasitaike,siaip labai fainai laika praleidom maniskis staigmenom pasirupino,palepino mane zodziu liux nuotrauku nera,nes fotiko ne nesivezem,prisifotikine jau simta kart tenais tai ne nebeidomu beje,koks musu paswordas albumo,mes keitem ji???nes vakar bandziau iteit ir niekaip nesugebejau
stirna- Posts : 21
ka mergickos?
darbuojates, nepliurpiat.
as tai su sese siandien, nes jai iseigine
darbuojates, nepliurpiat.
as tai su sese siandien, nes jai iseigine
oo tai sese jau dirba?? kur dirba?apsiprato jau cia?
stirna- Posts : 21
Labas rytas nu ka mergos gero? as tik ka i darba atejau, tyngiu kaip visada dirbt
labas rytas
as kose issiviriua pavalgiau, eisim i parka veliau. oras super siandien reiks kojas padegint.
as kose issiviriua pavalgiau, eisim i parka veliau. oras super siandien reiks kojas padegint.
padegink padegink as noru irgi pasidegint! reiks sode gal savaitgali! klausyk atene, tai sekmad meetas gali tu?Atene wrote:labas rytas
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Page 3 of 9