Angelu susirinkimas
3 posters
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Angelu susirinkimas
nu keistokai! turim beje nauja nare stirnaAtene wrote:kazkaip idomiai cia rodo zinutes
gal priprast reikia, bet nelabai susigaudau kartais
Velniukas- Posts : 107
niu ku mergos sakot per 3 forumus varysim
stirna- Posts : 21
varysim varysimstirna wrote:niu ku mergos sakot per 3 forumus varysim
as dar nesusigaudau biski,kazkaip viskas makaluotai ei,seimininke forumo,pakeitaliok spalvas forumui ir imesk daugiau veiduku
manau kad ji nezino kaip, sakyk tu kaip ten reik imest veidukusstirna wrote:as dar nesusigaudau biski,kazkaip viskas makaluotai ei,seimininke forumo,pakeitaliok spalvas forumui ir imesk daugiau veiduku
Velniukas wrote:manau kad ji nezino kaip, sakyk tu kaip ten reik imest veidukusstirna wrote:as dar nesusigaudau biski,kazkaip viskas makaluotai ei,seimininke forumo,pakeitaliok spalvas forumui ir imesk daugiau veiduku
as nzn,anam saite tai buvo kazkoks forum management ar kazkas,ir ten uzejus buvo smilies ar emoticons ir galejai nudownloadint nauju kazkiek.man nematant kas kaip nemoku as paaiskint
paziurinesiu kaip cia vsika kaitaliot. bet kiek ieskojau neradau. pakentekit dabar
nu as kaiptik norejau paklaust, ko tylit??Atene wrote:ar jus cia nesnekat, ar nerodo man zinuciu
uzsiemus lakstau,su delivery boy dar flirtuoju
stirna wrote:uzsiemus lakstau,su delivery boy dar flirtuoju
flirtininke tu
as dabar jau tikrai eisiu tuoj i lauka. pavalgem , apsirengt tik beliko
voooo,seimininke spalvas pakeite dabar pasiknisus veiduku dar surask
eik kokia cia ispanu kalba padarei vietoj newpost pasidare respondre grazi buvo ta zalia tokia
einu dabar, grizus sutvarkysiu.
strina o laukuose tau buvpo iskart veidukai kuriuos galejai ikelt, ar reikejo paciai susirast ir atsisiust?
einu dabar, grizus sutvarkysiu.
strina o laukuose tau buvpo iskart veidukai kuriuos galejai ikelt, ar reikejo paciai susirast ir atsisiust?
ogo kokie grazumynai cia vyksta!!!!
bet ziuriu visos dingot jau.... nu tai ir as einu tada, ikis angelai
labas rytas
ieskau veiduku jau nuo pacio ryto ir cia ju nera !!!!!!!!!!!!!!!!!
yra tik keli bet nesamoningi va kaip sis
strina, ar anam forume tu atsiuntei veidukus, ar jau buvo atsiusti ir tau reikejo tik ikelt?
ieskau veiduku jau nuo pacio ryto ir cia ju nera !!!!!!!!!!!!!!!!!
yra tik keli bet nesamoningi va kaip sis
strina, ar anam forume tu atsiuntei veidukus, ar jau buvo atsiusti ir tau reikejo tik ikelt?
Labas rytas atene ziuriu nesimiega as katik i darba atejau
as esu ku veiki?Atene wrote:nieko nera
nieko gero neveikiu, tinginiauju
savaites pabaiga, badas namie. reikes eit veliau iki pardes pietum nusipirkt kaiko skanaus
savaites pabaiga, badas namie. reikes eit veliau iki pardes pietum nusipirkt kaiko skanaus
ir kas tas skanaus bus? as tai nzn ka siand gaminsiu, gal kotletus kokius... jau man taip viskas nusibodoAtene wrote:nieko gero neveikiu, tinginiauju
Velniukas wrote:ir kas tas skanaus bus? as tai nzn ka siand gaminsiu, gal kotletus kokius... jau man taip viskas nusibodoAtene wrote:nieko gero neveikiu, tinginiauju
as ir nezinau, nueisu sugalvosiu.
kelinta valanda siandien vestuves gal zinai
man is dalies net gaila ju, net povestuvines nakties normalios negales tuet, pilni namai sveciu gi
as manau kad jie i viesbuti nuvarys gi gal!?Atene wrote:Velniukas wrote:ir kas tas skanaus bus? as tai nzn ka siand gaminsiu, gal kotletus kokius... jau man taip viskas nusibodoAtene wrote:nieko gero neveikiu, tinginiauju
as ir nezinau, nueisu sugalvosiu.
kelinta valanda siandien vestuves gal zinai
man is dalies net gaila ju, net povestuvines nakties normalios negales tuet, pilni namai sveciu gi
nzn kelinta val veselia!
reiks pasveikint parasyt i ana foruma
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Page 2 of 9